Vanilje parfait

Vanilje parfait

Vanilje parfait er egentlig bare en vaniljeis, der ikke skal i ismaskine. Parfait, der på fransk betyder "perfekt", er en isdessert, der originalt indeholder æg, sukker, sirup og creme. Det giver en vaniljeagtig creme, der kan fryses ved blot at røre et par gange, modsat den...

Fastelavnsboller med konditorcreme

Fastelavnsbolle med konditorcreme

Fastelavnsboller med konditorcreme er egentlig en videreudvikling af de sprøde fastelavnsboller med creme og syltetøj. Lavet med wienerdej, og lidt mere tidskrævende at lave. Til gengæld får du en fastelavnsbolle som dem du kan købe ved bageren, bare meget bedre. Den lækre remonce gør lige det...

Koldhævede ciabattaboller

koldhævede ciabattaboller BenteBager.dk

Koldhævede ciabattaboller er et det store hit herhjemme. Det startede egentlig med de nemme brusebadsboller, som blev udviklet da datteren havde et stort problem med havregryn i koldhævede boller. Dem her er om muligt endnu nemmere, hvis man ellers har Tipo 00 mel på lager. Det...

Ankarsrum eller Kenwood

Ankarsrum vs. Kenwood

Ankarsrum eller Kenwood, hvilken er bedst? Jeg bliver tit spurgt om, hvorfor jeg har en af hver, og hvorfor det behøver at være den store model. (Min mand er altid den første til at spørge 😆) Det korte svar er, at jeg har en af hver,...

Korenderkager

korenderkager

Ingen jul uden korenderkager. Svigermor har lavet dem hvert år så længe jeg kan huske, og de er altså bare gode. Jeg har modificeret opskriften en lille smule, både i opskrift og fremgangsmåde, men ellers stammer opskriften fra hende ❤ De hører julen til ligesom vaniljekranse...

Nemme brusebadsboller

Nemme brusebadsboller

De her nemme brusebadsboller er et stort hit herhjemme. Ikke kun fordi de er koldhævede og bare skal sættes på pladen om morgenen, også fordi de er uden havregryn. De fleste koldhævede brusebadsboller er med kerner og havregryn, og teenageren i huset har altid ment, de...

Fudge konfektstykker

Fudge konfektstykker

Så er det snart jul, og så skal der laves fudge konfektstykker. Jeg bruger denne opskrift som standard, og så er det forskelligt, hvad jeg kommer i af knas, nødder mv. Hvis du ikke er så meget til marcipan f.eks., men stadig gerne vil have konfekt,...

Side 5 af 13 1 4 5 6 13

Bente Bager

Bagenørd

Hej og velkommen til BenteBager.dk
Jeg hedder Bente Bager og står bag denne blog om diverse bagværk og lækkerier. Jeg deler opskrifter, billeder og fremgangsmåder, og du er velkommen til at læse med ♥

Følg med ❤

Følg med ❤

    The Instagram Access Token is expired, Go to the Customizer > JNews : Social, Like & View > Instagram Feed Setting, to refresh it.

Reklamelinks ❤