Belgiske vafler, sukkerreducerede

belgiske vafler, sukkerreducerede

Elsker du belgiske vafler, men synes du, de er for søde? Så skulle du prøve denne opskrift. Vaflerne bliver sprøde, og smager skønt sammen med friske bær, flødeskum, eller måske en god vaniljeis :-) Med sukkerreducerede, belgiske vafler er der plads til at drysse med lidt...

Kransekage petit four

kransekage petit four - bentebager.dk

Petit four, der på fransk betyder "lille ovn", er en lille kage, hvor en del af den har været i ovnen. Her har jeg lavet det af kransekage, hvor konsistensen er tilpasset, så massen kan trykkes gennem en sprøjtepose med tylle. Selvom massen er gjort tyndere,...

Makronsnitter med solbærmarmelade

Makronsnitter med solbærmarmelade

Makronsnitter med solbærmarmelade kunne ligeså godt hedde makronsnitter med brombær, hindbær, eller hvad du lige har af marmelade i huset. De fleste varianter vil helt sikkert smage godt i en makronsnitte. Solbær har en meget kraftig smag, og passer rigtig godt til den søde makron. Da...

Gammeldags fastelavnsboller

gammeldags fastelavnsboller

Gammeldags fastelavnsboller er altså bare gode, og du kan komme alt muligt fyld indeni. Her har jeg brugt den klassiske vaniljecreme og hindbærmarmelade, men æblemos eller remonce og creme er også lækkert. Opskriften er oprindeligt fra min søster, skrevet med den sirligste håndskrift. Ingen skriver så...

Bagerens boller

Bagerens boller - bentebager.dk

Bagerens boller er min onkels opskrift, og han er bager, sådan en rigtig bager :-) Opskriften var svær at få fat i, for han deler ikke bare ud af guldkornene. Det kræver en byttehandel. Hvis han vil have en opskrift fra mig, får jeg en af...

Spaghetti med kødboller

spaghetti og kødboller

Spaghetti med kødboller lyder ret simpelt, og det er det faktisk også. Kødbollerne her er en slags mellemting mellem en hakkebøf og frikadelle i konsistens, og så krydret lidt anderledes. Det smager vildt godt, og leder tankerne hen på Lady og Vagabonden ❤ Her blander vi...

Vaniljecreme

Vaniljecreme

Denne vaniljecreme bruger jeg især til fastelavnsboller eller lagkager hvor jeg skal bruge creme eller konditorcreme. Til konditorcremen vender jeg faktisk bare noget flødeskum i den kolde vaniljecreme indtil jeg synes at konsistensen og smagen passer. Opskriften fra vaniljecremen har jeg fået af min søster for...

Vanilje parfait

Vanilje parfait

Vanilje parfait er egentlig bare en vaniljeis, der ikke skal i ismaskine. Parfait, der på fransk betyder "perfekt", er en isdessert, der originalt indeholder æg, sukker, sirup og creme. Det giver en vaniljeagtig creme, der kan fryses ved blot at røre et par gange, modsat den...

Fastelavnsboller med konditorcreme

Fastelavnsbolle med konditorcreme

Fastelavnsboller med konditorcreme er egentlig en videreudvikling af de sprøde fastelavnsboller med creme og syltetøj. Lavet med wienerdej, og lidt mere tidskrævende at lave. Til gengæld får du en fastelavnsbolle som dem du kan købe ved bageren, bare meget bedre. Den lækre remonce gør lige det...

Side 4 af 13 1 3 4 5 13

Bente Bager

Bagenørd

Hej og velkommen til BenteBager.dk
Jeg hedder Bente Bager og står bag denne blog om diverse bagværk og lækkerier. Jeg deler opskrifter, billeder og fremgangsmåder, og du er velkommen til at læse med ♥

Følg med ❤

Reklamelinks ❤