Rugbrødsknas

Rugbrødsknas

Kender I det, at have rester af rugbrød tilbage i posen, og man ved godt, man ikke får det spist...? -Eller køber en masse rugbrød på tilbud, tager endeskiverne fra, deler op i portioner og fryser ned? Sidstnævnte gør jeg tit. Vi spiser en del rugbrød,...

Lyse boller med fuldkorn

Lyse fuldkornsboller

Vores børn kan bedst lide lyse boller, men de skal jo helst også have nogle fibre. Derfor lavede jeg disse en lørdag morgen, hvor vi alle trængte til lidt ekstra hygge. Og når der var en masse fuldkorn i bollerne, blev der også "råd" til pålægschokolade...

Havregrynskugler med kokos

Havregrynskugler med kokos

Havregrynskugler med kokos er børnenes favorit her i huset. Jeg er selv mest tilhænger af havregrynskugler med kaffe, men vores børn vil hellere have dem her. De er simple, ikke så mange ingredienser, og så er de jo sjove at lave. Det er ikke hver gang,...

Brændte mandler

Brændte mandler

I december kan det være svært at modstå duften af brændte mandler fra gågadens boder, men det tager ingen tid at lave selv, og så er de tilmed bedre. Man kan tilføje lidt kanel eller lakridspulver, men jeg foretrækker dem natural. Det er en god ide...

Lyse boller

Lyse boller

Dem her har jeg godt nok lavet mange af. De er nemme at lave, og har ikke så lang hævetid. Opskriften er god til boller, kanelsnegle, pizzasnegle, pølsehorn mv., hvor der skal bruges en gærdej. Og så kan de fryses, hvis man laver en stor portion....

Brunsviger – den bedste

brunsviger, den bedste

Brunsviger, brånsvir eller brunner, kært barn har mange navne, og traditionerne for kagen er ligeså mange og forskellige. Jeg er selv fra "Fyns land", og er vokset op med brunner. Bagt med eller uden vaniljecreme ovenpå i "baner", og som kagemand med slik og marcipanbånd. Gerne...

Fuldkornsflutes

Grove flutes

Hjemmelavede flutes, hvorfor er det nu nødvendigt? Det er det da heller ikke, men hvis du har tiden, og gerne vil undgå diverse E-numre, så prøv dem her. Og så er det jo kun hævetiden, der tager tid, ikke selve arbejdet. Hvis du skal bruge dem...

Banankage

banankage

Denne banankage er svampet og saftig med masser af banansmag, lige som den skal være. Den er bedst, når bananerne er godt modne, og gerne overmodne. Så er de sødest, og kagen bliver bedst og mest svampet. Den er god som den er, men også med...

Verdens bedste Brownie

Brownie

Du behøver ikke at lede mere, denne opskrift på brownie er bare den bedste. Den er klæbrig og karamelagtig i midten, og helt sprød i top og bund. Lige som den skal være. Vidste du at den amerikanske brownie er en "gammel" kage efterhånden? Ifølge Wikipedia...

Side 11 af 13 1 10 11 12 13

Bente Bager

Bagenørd

Hej og velkommen til BenteBager.dk
Jeg hedder Bente Bager og står bag denne blog om diverse bagværk og lækkerier. Jeg deler opskrifter, billeder og fremgangsmåder, og du er velkommen til at læse med ♥

Følg med ❤

Følg med ❤

    The Instagram Access Token is expired, Go to the Customizer > JNews : Social, Like & View > Instagram Feed Setting, to refresh it.

Reklamelinks ❤