Lyse boller

Dem her har jeg godt nok lavet mange af. De er nemme at lave, og har ikke så lang hævetid. Opskriften er god til boller, kanelsnegle, pizzasnegle, pølsehorn mv., hvor der skal...

Læs mere

Brunsviger – den bedste

Brunsviger, brånsvir eller brunner, kært barn har mange navne, og traditionerne for kagen er ligeså mange og forskellige. Jeg er selv fra "Fyns land", og er vokset op med brunner. Bagt med...

Læs mere

Banankage

Denne banankage er svampet og saftig med masser af banansmag, lige som den skal være. Den er bedst, når bananerne er godt modne, og gerne overmodne. Så er de sødest, og kagen...

Læs mere

Pensling af boller

Pensling af boller kan være mange ting. Jeg bruger ofte æg med lidt vand i, men sommetider har jeg brugt det sidste æg til en bolleopskrift, og glemt at tage lidt fra...

Læs mere
Side 11 af 13 1 10 11 12 13

Bente Bager

Bagenørd

Hej og velkommen til BenteBager.dk
Jeg hedder Bente Bager og står bag denne blog om diverse bagværk og lækkerier. Jeg deler opskrifter, billeder og fremgangsmåder, og du er velkommen til at læse med ♥

Følg med ❤

Reklamelinks ❤