BenteBager.dk
  • Forside
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Brød & boller
    • Cookies & småkager
    • Desserter
    • Fødselsdag
    • Glutenfri
    • Jul
    • Kager
    • Madopskrifter
    • Smørcreme
    • Snacks
    • Sukkerfri
    • Søde sager
    • Tilbehør
  • Blog
  • Om Bente Bager
  • Kontakt
  • Shopping links
  • Forside
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Brød & boller
    • Cookies & småkager
    • Desserter
    • Fødselsdag
    • Glutenfri
    • Jul
    • Kager
    • Madopskrifter
    • Smørcreme
    • Snacks
    • Sukkerfri
    • Søde sager
    • Tilbehør
  • Blog
  • Om Bente Bager
  • Kontakt
  • Shopping links
Ingen resultater
Vis alle resultater
BenteBager.dk
Ingen resultater
Vis alle resultater

Tynde pandekager med sprøde kanter

Skrevet af Bente Bager
tynde pandekager

Lækre, tynde pandekager er et hit her i huset. Både til aftensmad og dessert faktisk. Til aften med en god kødsauce, gerne med lidt chili, rullet sammen og lagt i fad tæt op ad hinanden. Luksusudgaven er med revet ost henover og så ind i ovnen til det er smeltet. Gnavegrønt og lidt creme fraiche er godt til.

Eller som dessert med lige hvad du har lyst til. Prøv f.eks. med friske bær, syltetøj, sirup, akaciehonning, banan, Nutella, sukker, flormelis, chokoladesovs, is, eller en kombination 😉 Min favorit er nok hindbærmarmelade og vaniljeis, min datters er Nutella og banan, og min søn elsker jordbæris 😀

Hvis der er nogle tilbage, ruller jeg dem sammen enkeltvis, kommer husholdningsfilm omkring, og kommer i køleskabet. Så er de klar til at komme med i madpakken. De er nemlig også gode når de er kolde.

Se lige de her sprøde kanter 😍

tynde pandekager tæt på
Tynde pandekager med sprøde kanter

Hvis du skal bruge små pandekager til brunch, kan du prøve disse lækre brunch pandekager ❤

Tynde pandekager med sprøde kanter

Antal portioner 10-15 stk, alt efter pandens størrelse

Ingredienser

  • 125 g hvedemel
  • 0,5 tsk bagepulver
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 tsk kardemomme
  • 1 spsk sukker
  • 2,5 dl mælk
  • 0,5 dl øl
  • 3 æg
  • 50 g smør

Sådan gør du

  1. Smelt smørret ved lav varme og sæt det til side, så det kan køle lidt ned
  2. Sigt mel, bagepulver, salt og kardemomme sammen i en skål
  3. Bland sukker i, så det er godt fordelt
  4. I en anden skål: Pisk æggene godt sammen og bland med mælk og øl
  5. Pisk æggeblandingen op i melblandingen og rør/pisk let imens, for at undgå klumper i dejen
  6. Lige før pandekagerne skal på panden, bland så det smeltede smør i

BAGNING:

  1. Ved almindelig pande, smør da panden en smule inden der kommer dej på. Det er ikke nødvendigt ved slip-let pande.
  2. Kom ca. en grydeske dej på den varme pande (medium/høj varme)
  3. Fordel dejen hurtigt ud over panden, enten ved hjælp af en spatel eller ved at løfte/dreje panden rundt, så dejen kan flyde lidt ud. Det skal gå ret stærkt, for dejen bliver hurtigt “bagt”.
  4. Vend pandekagen efter nogle minutter når dejen ser ud til at være bagt og ikke så flydende mere
  5. Bag endnu nogle minutter og tag den af panden

TIP:
* Holdes varme under stanniol/sølvpapir eller i ovnen
* Hvis der skulle komme små klumper i dejen, kan du vælge at si dejen

Del296Pin67
Bente Bager

Bente Bager

Næste indlæg
chokolade ganache

Chokolade ganache

Ingen resultater
Vis alle resultater
Bente Bager

Bente Bager

Bagenørd

Hej og velkommen til BenteBager.dk
Jeg hedder Bente Bager og står bag denne blog om diverse bagværk og lækkerier. Jeg deler opskrifter, billeder og fremgangsmåder, og du er velkommen til at læse med ♥

Følg med ❤

Følg med ❤

    The Instagram Access Token is expired, Go to the Customizer > JNews : Social, Like & View > Instagram Feed Setting, to refresh it.

Reklamelinks ❤

Naviger

  • Forside
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Brød & boller
    • Cookies & småkager
    • Desserter
    • Fødselsdag
    • Glutenfri
    • Jul
    • Kager
    • Madopskrifter
    • Smørcreme
    • Snacks
    • Sukkerfri
    • Søde sager
    • Tilbehør
  • Blog
  • Om Bente Bager
  • Kontakt
  • Shopping links

Seneste opskrifter

kransekagetårn bentebager.dk

Kransekagetårn

Vaniljekranse til sprøjtepose

Vaniljekranse til sprøjtepose

Ananaskage

Ananaskage

chokolanzapin

Chokolanzapin – en sjov gaveidé

Søg i kategorier

  • Alle opskrifter
  • Blog
  • Brød & boller
  • Cookies & småkager
  • Desserter
  • Drikkevarer
  • Drikkevarer
  • Fastelavn
  • Fødselsdag
  • Glutenfri
  • Is
  • Jul
  • Kager
  • Madopskrifter
  • Opskrifter
  • Smørcreme
  • Snacks
  • Sommer
  • Søde sager
  • Sukkerfri
  • Tilbehør

Søg i emner

boller brownie brun farin brød chokolade chokoladekage creme fraiche dessert Fastelavn fløde fondant frosting fuldkorn fuldkornshvedemel fødselsdag gær hasselnødder havregryn hvedebolle hvid chokolade jul kaffe kage kanel kokos kokosmel kransekage krymmel mandler marcipan mel mousse muffins nødder rørsukker småkage småkager smør smørcreme sommer sukker tapas uden mælk uden æg vanilje

© 2020 bentebager.dk

Ingen resultater
Vis alle resultater
  • Forside
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Brød & boller
    • Cookies & småkager
    • Desserter
    • Fødselsdag
    • Glutenfri
    • Jul
    • Kager
    • Madopskrifter
    • Smørcreme
    • Snacks
    • Sukkerfri
    • Søde sager
    • Tilbehør
  • Blog
  • Om Bente Bager
  • Kontakt
  • Shopping links

© 2020 bentebager.dk

Ingen kage uden cookies ❤
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Cookie indstillingerJeg accepterer
Cookie- og privatlivspolitik

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Altid aktiveret
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
GEM & ACCEPTÈR