Denne juletræskage er dejlig let at lave, og giver ofte gæster et smil på læben. Den kan pyntes med alt spiseligt, der kan ligne julepynt, som f.eks. chokoladekugler, chokoladefigurer, krymmel eller lignende.
Til julestjernen brugte jeg lidt marcipan med lidt gul farve og pyntet med lidt spiseligt guld, og så ellers bare diverse krymmel som julepynt. Det lyder ret nemt, ikk´, det er det også 😋 Følg med herunder, så kan du se det trin for trin.
Start med at lave din ynglings-bradepandekage, som f.eks. denne chokoladekage. Til den grønne creme har jeg brugt en cream cheese frosting, som er farvet med grøn pastafarve i 3 nuancer, og til “stammen” havde jeg en rest kakaosmørcreme. Du kan bare komme lidt kakao eller farve i en lille del af den anden smørcreme inden du farver det hele grønt, det skal nok gå 😉
Bland flere grønne nuancer og kom i forskellige stjernetyller. Det giver et godt spil når farven ikke er helt ensartet.
Hvis du ikke har tyller, så kan du smøre cremen ud med bagsiden af en ske. Lav så en let bølget overflade, så der kommer lidt dybde i.
Lav “dutter” med cremen, som vist herunder er der et fint farvespil i det grønne.
Så er det bare med at komme i gang med krymmel. Jeg har brugt lidt forskelligt, hvor jeg har udvalgt det, jeg ville bruge som julepynt.
Jeg har brugt lidt forskellig slags krymmel: En juleblanding, Chocolate Silver Pearls og et regnbuemix.
Krymmel:
Helt klassisk regnbuemix, jeg har brugt de små kugler.
Flotte sølvkugler af chokolade, så tænderne ikke knækker af at tygge i dem 😉
Juleblanding med snefnug, kugler mv.
Her er lidt fotos tæt på ❤
Lidt spiseligt guld på den gule marcipanstjerne gør lige det sidste 😉
Så nemt er det faktisk, hvis du vil imponere dine gæster med en juletræskage, så kommer du langt med smørcreme og lidt krymmel ❤
Hvis du i stedet skal lave nogle muffins, kan du måske finde inspiration her ❤