BenteBager.dk
  • Forside
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Brød & boller
    • Cookies & småkager
    • Desserter
    • Fødselsdag
    • Glutenfri
    • Jul
    • Kager
    • Madopskrifter
    • Smørcreme
    • Snacks
    • Sukkerfri
    • Søde sager
    • Tilbehør
  • Blog
  • Om Bente Bager
  • Kontakt
  • Shopping links
  • Forside
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Brød & boller
    • Cookies & småkager
    • Desserter
    • Fødselsdag
    • Glutenfri
    • Jul
    • Kager
    • Madopskrifter
    • Smørcreme
    • Snacks
    • Sukkerfri
    • Søde sager
    • Tilbehør
  • Blog
  • Om Bente Bager
  • Kontakt
  • Shopping links
Ingen resultater
Vis alle resultater
BenteBager.dk
Ingen resultater
Vis alle resultater

Simpel sirup

Sukkersirup til kager

Skrevet af Bente Bager
Simpel sirup

En god ide når du skal lave en fondantkage er at bruge simpel sirup, også kaldet sukkerlage eller sukkersirup, for at holde kagen lækker og svampet. Det tager jo sommetider flere dage at samle kagen, hvis der skal mousse i, der skal stivne, eller hvis det bare er tidskrævende at pynte kagen efter opbygning.

Siruppen bruger man når kagen er bagt, afkølet og opdelt i de bunde, der skal være mellem mousse eller smørcreme i den færdige kage. Siruppen kan laves flere dage i forvejen, og være i køleskabet i lufttæt beholder i flere uger, endda måneder, klar til at blive penslet på bundene. Sørg for at pensle på alle bunde for bedste resultat. Lad bundene med sirup tørre lidt inden sammenlægning med mousse/creme, så det ikke er alt for vådt.

Simpel sirup kan også bruges i drinks eller marcipan.

Opskriften er virkelig simpel:
1 del sukker
1 del vand

Vandet bringes til kog i en gryde og sukkeret tilsættes under omrøring. Når alt sukkeret er opløst, tages gryden af varmen og stilles til afkøling. DET er da simpelt 🙂

Variationerne er uendelige; den kan laves sødere ved at bruge mere sukker til samme mængde vand, noget af vandet kan erstattes med en anden væske, der kan tilsættes vanilje eller anden smagsgiver, jeg kan kun opfordre til at du prøver dig frem. Husk at jo længere tid det får lov til at simre, jo mere vand bliver opløst og blandingen bliver mere sød.

Del296Pin69
Bente Bager

Bente Bager

Næste indlæg
batmankage, sandkage med skjult chokoladekage

Batmankage

Ingen resultater
Vis alle resultater
Bente Bager

Bente Bager

Bagenørd

Hej og velkommen til BenteBager.dk
Jeg hedder Bente Bager og står bag denne blog om diverse bagværk og lækkerier. Jeg deler opskrifter, billeder og fremgangsmåder, og du er velkommen til at læse med ♥

Følg med ❤

Følg med ❤

    The Instagram Access Token is expired, Go to the Customizer > JNews : Social, Like & View > Instagram Feed Setting, to refresh it.

Reklamelinks ❤

Naviger

  • Forside
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Brød & boller
    • Cookies & småkager
    • Desserter
    • Fødselsdag
    • Glutenfri
    • Jul
    • Kager
    • Madopskrifter
    • Smørcreme
    • Snacks
    • Sukkerfri
    • Søde sager
    • Tilbehør
  • Blog
  • Om Bente Bager
  • Kontakt
  • Shopping links

Seneste opskrifter

Portobello salat med asparges, parmesan og blåbær

Portobello salat med asparges, parmesan og blåbær

kransekagetårn bentebager.dk

Kransekagetårn

Vaniljekranse til sprøjtepose

Vaniljekranse til sprøjtepose

Ananaskage

Ananaskage

Søg i kategorier

  • Alle opskrifter
  • Blog
  • Brød & boller
  • Cookies & småkager
  • Desserter
  • Drikkevarer
  • Drikkevarer
  • Fastelavn
  • Fødselsdag
  • Glutenfri
  • Is
  • Jul
  • Kager
  • Madopskrifter
  • Opskrifter
  • Smørcreme
  • Snacks
  • Sommer
  • Søde sager
  • Sukkerfri
  • Tilbehør

Søg i emner

amerikanske cookies boller brownie brun farin brød bær chokolade chokoladekage dessert Fastelavn fløde frosting fuldkorn fuldkornshvedemel fødselsdag glasur gær hasselnødder havregryn hindbær hvedebolle jul kaffe kage kanel kokos kokosmel kransekage krymmel mandler marcipan mel mousse muffins mælk nødder rørsukker småkage småkager smør smørcreme sommer sukker uden æg vanilje

© 2020 bentebager.dk

Ingen resultater
Vis alle resultater
  • Forside
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Brød & boller
    • Cookies & småkager
    • Desserter
    • Fødselsdag
    • Glutenfri
    • Jul
    • Kager
    • Madopskrifter
    • Smørcreme
    • Snacks
    • Sukkerfri
    • Søde sager
    • Tilbehør
  • Blog
  • Om Bente Bager
  • Kontakt
  • Shopping links

© 2020 bentebager.dk

Ingen kage uden cookies ❤
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Cookie indstillingerJeg accepterer
Cookie- og privatlivspolitik

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Altid aktiveret
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
GEM & ACCEPTÈR