BenteBager.dk
  • Forside
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Brød & boller
    • Cookies & småkager
    • Desserter
    • Fødselsdag
    • Glutenfri
    • Jul
    • Kager
    • Madopskrifter
    • Smørcreme
    • Snacks
    • Sukkerfri
    • Søde sager
    • Tilbehør
  • Blog
  • Om Bente Bager
  • Kontakt
  • Shopping links
  • Forside
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Brød & boller
    • Cookies & småkager
    • Desserter
    • Fødselsdag
    • Glutenfri
    • Jul
    • Kager
    • Madopskrifter
    • Smørcreme
    • Snacks
    • Sukkerfri
    • Søde sager
    • Tilbehør
  • Blog
  • Om Bente Bager
  • Kontakt
  • Shopping links
Ingen resultater
Vis alle resultater
BenteBager.dk
Ingen resultater
Vis alle resultater

Rød pesto med basilikum, parmesan og pinjekerner

Skrevet af Bente Bager
Rød pesto med parmesan og pinjekerner
indeholder reklamelinks

Rød pesto med basilikum, parmesan og pinjekerner er en kulinarisk oplevelse, der fremhæver de fineste træk ved det italienske køkken. Denne opskrift er udviklet af min mand, og det er derfor ham, der står for at lave den hver gang. Jeg har langt om længe fået ham til at skrive ned, hvordan han laver den, og opskriften finder du her.

Pestoen blander de kraftige smage fra solmodnede tomater med den friske basilikum, den salte dybde fra parmesanosten og den nøddeagtige knas fra pinjekernerne. Det resulterer i en super velsmagende pesto, der virkelig kan forvandle almindelige måltider til noget helt specielt med det samme.

Det gode ved en rød pesto er dens alsidighed. Brug den som en smagfuld pastasauce, spred den på bruschetta. Smør den på din sandwich, eller brug den som en dip til friskbagt brød. Med den intense farve og smag, udgør den også en smuk og velsmagende tilbehør til dine tapasretter.

Hvis du bruger den til tapas, kan jeg også anbefale honningmarinerede nødder 😊

Jeg bruger en minihakker til at hakke basilikum, (ja, eller MIN MAND gør 😉) Hakkeren/stavblenderen er fra Braun, men der fås mange forskellige mærker. Nogle er små maskiner, andre sættes sammen med en stavblender. Jeg fandt min her*, men måske har du en allerede, måske bruger du en kniv i stedet.

TIP: Hvis du gerne vil skylle din basilikum inden brug, er det lettest at gøre dagen før, så bladene kan nå at tørre. Ellers kan det være lidt besværligt at hakke.

Rød pesto med parmesan og basilikum

Ingredienser

  • 50-60 g pinjekerner
  • 60 g parmesan
  • En halv dusk basilikum (af de små fra supermarkedet)
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1 glas soltørrede tomater
  • En god olivenolie efter behov
  • 1 nip salt

Sådan gør du

  1. Rist pinjekernerne nogle få minutter på en tør pande. Vend dem hele tiden, så de bliver ristet ens, og ikke brænder på
  2. Hak pinjekerner i en minihakker
  3. Hak osten i minihakkeren
  4. Hak basilikum med kniv, rimelig fint
  5. Hak soltørrede tomater i minihakker
  6. Pres hvidløget
  7. Bland tomater, basilikum, pinjekerner og hvidløg.
  8. Rør godt, og tilsæt så ost og olie, lidt ad gangen
  9. Smag til med lidt salt
Del296Pin67
Bente Bager

Bente Bager

Næste indlæg
Snickerskage

Snickerskage

Ingen resultater
Vis alle resultater
Bente Bager

Bente Bager

Bagenørd

Hej og velkommen til BenteBager.dk
Jeg hedder Bente Bager og står bag denne blog om diverse bagværk og lækkerier. Jeg deler opskrifter, billeder og fremgangsmåder, og du er velkommen til at læse med ♥

Følg med ❤

Følg med ❤

    The Instagram Access Token is expired, Go to the Customizer > JNews : Social, Like & View > Instagram Feed Setting, to refresh it.

Reklamelinks ❤

Naviger

  • Forside
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Brød & boller
    • Cookies & småkager
    • Desserter
    • Fødselsdag
    • Glutenfri
    • Jul
    • Kager
    • Madopskrifter
    • Smørcreme
    • Snacks
    • Sukkerfri
    • Søde sager
    • Tilbehør
  • Blog
  • Om Bente Bager
  • Kontakt
  • Shopping links

Seneste opskrifter

kransekagetårn bentebager.dk

Kransekagetårn

Vaniljekranse til sprøjtepose

Vaniljekranse til sprøjtepose

Ananaskage

Ananaskage

chokolanzapin

Chokolanzapin – en sjov gaveidé

Søg i kategorier

  • Alle opskrifter
  • Blog
  • Brød & boller
  • Cookies & småkager
  • Desserter
  • Drikkevarer
  • Drikkevarer
  • Fastelavn
  • Fødselsdag
  • Glutenfri
  • Is
  • Jul
  • Kager
  • Madopskrifter
  • Opskrifter
  • Smørcreme
  • Snacks
  • Sommer
  • Søde sager
  • Sukkerfri
  • Tilbehør

Søg i emner

boller brownie brun farin brød chokolade chokoladekage creme fraiche dessert Fastelavn fløde fondant frosting fuldkorn fuldkornshvedemel fødselsdag gær hasselnødder havregryn hvedebolle hvid chokolade jul kaffe kage kanel kokos kokosmel kransekage krymmel mandler marcipan mel mousse muffins nødder rørsukker småkage småkager smør smørcreme sommer sukker tapas uden mælk uden æg vanilje

© 2020 bentebager.dk

Ingen resultater
Vis alle resultater
  • Forside
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Brød & boller
    • Cookies & småkager
    • Desserter
    • Fødselsdag
    • Glutenfri
    • Jul
    • Kager
    • Madopskrifter
    • Smørcreme
    • Snacks
    • Sukkerfri
    • Søde sager
    • Tilbehør
  • Blog
  • Om Bente Bager
  • Kontakt
  • Shopping links

© 2020 bentebager.dk

Ingen kage uden cookies ❤
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Cookie indstillingerJeg accepterer
Cookie- og privatlivspolitik

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Altid aktiveret
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
GEM & ACCEPTÈR