BenteBager.dk
  • Forside
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Brød & boller
    • Cookies & småkager
    • Desserter
    • Fødselsdag
    • Glutenfri
    • Jul
    • Kager
    • Madopskrifter
    • Smørcreme
    • Snacks
    • Sukkerfri
    • Søde sager
    • Tilbehør
  • Blog
  • Om Bente Bager
  • Kontakt
  • Shopping links
  • Forside
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Brød & boller
    • Cookies & småkager
    • Desserter
    • Fødselsdag
    • Glutenfri
    • Jul
    • Kager
    • Madopskrifter
    • Smørcreme
    • Snacks
    • Sukkerfri
    • Søde sager
    • Tilbehør
  • Blog
  • Om Bente Bager
  • Kontakt
  • Shopping links
Ingen resultater
Vis alle resultater
BenteBager.dk
Ingen resultater
Vis alle resultater

DIY triple chocolate cookies

Skrevet af Bente Bager
DIY triple chocolate cookies

Kender du det, at du bliver inviteret hen til en veninde, og gerne vil have en lille ting med? Man kan jo hurtigt lige lave et glas med DIY triple chocolate cookies. Det kan jo være lidt frustrerende, hvis man ikke kan nå at købe noget. Det er jo meget oppe i tiden, det her DIY, do it yourself, og jeg må indrømme, at jeg bliver da også rigtig glad, når venner kommer med en hjemmelavet ting. Det kan være en buket lavet af blomster fra haven eller småkager som disse. Et hit er også brændte mandler, så hvis du ikke lige har et glas der passer til de her cookies, kan det være en ide. Du finder opskriften på mandlerne her.

Hvis du gerne vil lave cookies uden at komme dem på glas først, så er fremgangsmåden en smule anderledes. Den finder du her. ❤

Brug gerne chokoladeknapper

Jeg har brugt Callebaut chokoladeknapper til glasset af flere årsager. Fordi jeg synes det er en mega god chokolade, og det bliver flottest hvis det er en gave. Hvis du bruger hakket chokolade er der også en risiko for at noget af “smulderet” forsvinder ned gennem lagene. Ja, og så har jeg gerne 2,5 kg stående af hver. Så er det let lige at bikse noget sammen. Måske ryger der en lille snack ned indimellem, det vil jeg ikke afvise, så det skal helst ikke stå for meget fremme 😂

De bliver i øvrigt ret store de her cookies, nu er du advaret 😆 De flyder en del ud på pladerne, så det er vigtigt, de bliver placeret med god afstand. Det er også derfor, jeg placerer 3 stk i øverste og nederste række, den midterste kun 2 stk. På den måde er der så meget som muligt afstand imellem dem. Det kan ellers være fristende at sætte 9 på hver plade, med så er der altså risiko for, de flyder ind i hinanden.

Sidst jeg lavede et glas, havde jeg smørret og ægget med, men det behøver man jo ikke. De fleste har smør og æg på lager. Jeg er ikke for god til at tage mit smør ud i god tid, hvis du har det på samme måde, så giv det fx. 20 sekunder i mikro’en. Det går fint 😜

Det er ikke sikkert, du kan få alt sukkeret med i første omgang, men det er ikke så vigtigt. Tag vaniljesukker, brug farin og det af rørsukkeret, du kan få op uden at tage chokoladeknapper med.

Pynt evt. med et fint bånd, hvis du har, og måske en lille kvist, gran gren eller andet pynt. Ideen er at bruge det du lige har.

Hvis du har lyst til at sætte et lille mærke ved, evt. Manilla, så kan du bruge denne vejledning. Skriv den ren eller print billedet herunder og lim på.

Vejledning til DIY triple  chokolate cookies

God fornøjelse ❤

Ingredienser

  • 200 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1/4 tsk salt
  • 35 g pistaciekerner, usaltede
  • 50 g hasselnøddekerner
  • 55 g hvid chokolade
  • 55 g lys chokolade
  • 55 g mørk chokolade
  • 100 g rørsukker
  • 125 g brun farin
  • 3 tsk vaniljesukker
  • 1 stk sylteglas str 0,75 liter
  • SKAL BRUGES TIL BAGNINGEN:
  • 125 g fast smør
  • 1 æg

Sådan gør du

  1. Find glasset frem på 0,75 liter eller mere
  2. Vej mel, bagepulver og salt af i en skål og fyld i glasset med en spiseske. Brug evt. et stykke papir så siderne af glasset ikke bliver “støvede” af melet. Pres en smule ned eller bank glasset let i bordet
    DIY triple chocolate cookies
  3. Fordel nødder og pistaciekerner så man kan se dem rundt i kanten
  4. Vej de 3 slags chokoladeknapper af, og læg lagvis eller bland dem inden du lægger dem i
    DIY triple chocolate cookies
  5. Fordel rørsukkeret, noget af det vil falde ned mellem chokoladen
  6. Fordel brun farin og slut af med vaniljesukker
    DIY triple chocolate cookies
  7. Luk låget og bind et bånd omkring, der passer til årstiden, disse er lavet op til jul 😄
    DIY triple chocolate cookies

NÅR DE SKAL BAGES:

  1. Tænd ovnen på 170° varmluft
  2. Blødgør smør og pisk med de øverste lag sukker (du får ikke alt rørsukkeret med, men det er ikke så vigtigt)
  3. Pisk ægget i massen
  4. Rør resten af ingredienserne i. Rør kun lige til dejen er samlet
  5. Form 16 kugler og fordel på 2 bageplader. Det er vigtigt, der er god afstand, da de flyder meget ud
    triple chocolate cookies
  6. Giv dem et lille tryk på midten og bag dem ca. 17-20 min. til de bliver gyldne. Byt evt. om på pladerne efter 10 min, hvis du bager pladerne samtidigt
  7. Lad dem køle helt ned på rist og opbevar dem i en lufttæt kagedåse ❤
Del296Pin67
Bente Bager

Bente Bager

Næste indlæg
triple chocolate cookies

Triple chocolate cookies

Ingen resultater
Vis alle resultater
Bente Bager

Bente Bager

Bagenørd

Hej og velkommen til BenteBager.dk
Jeg hedder Bente Bager og står bag denne blog om diverse bagværk og lækkerier. Jeg deler opskrifter, billeder og fremgangsmåder, og du er velkommen til at læse med ♥

Følg med ❤

Følg med ❤

    The Instagram Access Token is expired, Go to the Customizer > JNews : Social, Like & View > Instagram Feed Setting, to refresh it.

Reklamelinks ❤

Naviger

  • Forside
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Brød & boller
    • Cookies & småkager
    • Desserter
    • Fødselsdag
    • Glutenfri
    • Jul
    • Kager
    • Madopskrifter
    • Smørcreme
    • Snacks
    • Sukkerfri
    • Søde sager
    • Tilbehør
  • Blog
  • Om Bente Bager
  • Kontakt
  • Shopping links

Seneste opskrifter

kransekagetårn bentebager.dk

Kransekagetårn

Vaniljekranse til sprøjtepose

Vaniljekranse til sprøjtepose

Ananaskage

Ananaskage

chokolanzapin

Chokolanzapin – en sjov gaveidé

Søg i kategorier

  • Alle opskrifter
  • Blog
  • Brød & boller
  • Cookies & småkager
  • Desserter
  • Drikkevarer
  • Drikkevarer
  • Fastelavn
  • Fødselsdag
  • Glutenfri
  • Is
  • Jul
  • Kager
  • Madopskrifter
  • Opskrifter
  • Smørcreme
  • Snacks
  • Sommer
  • Søde sager
  • Sukkerfri
  • Tilbehør

Søg i emner

boller brownie brun farin brød chokolade chokoladekage creme fraiche dessert Fastelavn fløde fondant frosting fuldkorn fuldkornshvedemel fødselsdag gær hasselnødder havregryn hvedebolle hvid chokolade jul kaffe kage kanel kokos kokosmel kransekage krymmel mandler marcipan mel mousse muffins nødder rørsukker småkage småkager smør smørcreme sommer sukker tapas uden mælk uden æg vanilje

© 2020 bentebager.dk

Ingen resultater
Vis alle resultater
  • Forside
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Brød & boller
    • Cookies & småkager
    • Desserter
    • Fødselsdag
    • Glutenfri
    • Jul
    • Kager
    • Madopskrifter
    • Smørcreme
    • Snacks
    • Sukkerfri
    • Søde sager
    • Tilbehør
  • Blog
  • Om Bente Bager
  • Kontakt
  • Shopping links

© 2020 bentebager.dk

Ingen kage uden cookies ❤
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Cookie indstillingerJeg accepterer
Cookie- og privatlivspolitik

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Altid aktiveret
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
GEM & ACCEPTÈR