BenteBager.dk
  • Forside
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Brød & boller
    • Cookies & småkager
    • Desserter
    • Fødselsdag
    • Glutenfri
    • Jul
    • Kager
    • Madopskrifter
    • Smørcreme
    • Snacks
    • Sukkerfri
    • Søde sager
    • Tilbehør
  • Blog
  • Om Bente Bager
  • Kontakt
  • Shopping links
  • Forside
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Brød & boller
    • Cookies & småkager
    • Desserter
    • Fødselsdag
    • Glutenfri
    • Jul
    • Kager
    • Madopskrifter
    • Smørcreme
    • Snacks
    • Sukkerfri
    • Søde sager
    • Tilbehør
  • Blog
  • Om Bente Bager
  • Kontakt
  • Shopping links
Ingen resultater
Vis alle resultater
BenteBager.dk
Ingen resultater
Vis alle resultater

Verdens bedste chokolademuffins

Med nougatcreme på toppen

Skrevet af Bente Bager
Verdens bedste chokolademuffins med nougatcreme

Uh, de er lækre, med marcipan og rigtig chokolade istedet for kakao. Det er ikke for ingenting, at jeg har kaldt dem for verdens bedste chokolademuffins. Jeg er nu også rigtig glad for de almindelige chokolade muffins, der minder lidt om dem fra McDonalds, men disse her… Prøv dem, og du vil ikke fortryde det!

De løsnes let fra formen, ikke noget der sidder fast, de er sprøde i kanten, men lækre bløde indeni. Cremen på toppen kan undværes, den her muffin er fantastisk i sig selv, og se lige de flotte krakeleringer herunder ❤ Cremen kan også erstattes af f.eks. nutella smørcreme. Den kan lave en skarpere form, hvor denne creme er mere “blød” i formen. Hvis det giver mening… 🙂

Verdens bedste chokolademuffins på rist

Verdens bedste chokolademuffins

Antal portioner 12 stk

Ingredienser

  • MUFFINS:
  • 115 g smør
  • 150 g mørk chokolade
  • 3 æg
  • 190 g sukker
  • 1,5 tsk vaniljesukker
  • 190 g ren, rå marcipan
  • 3 dl hvedemel
  • 3/4 tsk bagepulver
  • Lidt flydende fedtstof til formene
  • NOUGAT CREME:
  • 150 g nougat
  • 2,5 dl piskefløde
  • 1,5 tsk instant kaffe (kan udelades)
  • 10 g pistacienødder (kan udelades)

Sådan gør du

MUFFINS:

  1. Smelt smør og grofthakket chokolade sammen ved svag varme og lad det køle ned mens resten laves.
  2. Pisk æg, sukker og vaniljesukker med elpisker til det bliver lyst og skummende, gerne 3-4 minutter.
  3. Riv marcipanen groft og pisk det i blandingen til det er godt fordelt.
  4. Sigt hvedemel og bagepulver sammen og vend det forsigtigt i blandingen.
  5. Vend til sidst chokoladesmør i.
  6. Pensl 12 muffinforme med smeltet smør eller oliemargarine og fordel dejen i formene. Bages ved 175° ca. 25-28 min. Hold godt øje med dem de sidste 5 minutter, så de ikke får for lidt eller for meget. Prik i dem med et spyd eller lign, når der ikke hænger ubagt dej ved, er de færdige.

NOUGATCREME:

  1. Smelt nougat ved svag varme i en lille gryde.
  2. Hæld fløden og instant kaffepulver i og kog det igennem mens der røres i det hele tiden. Det må ikke brænde på. Nougaten skal være helt smeltet.
  3. Sæt til afkøling med film over, der dækker helt ned på overfladen af cremen, så der ikke dannes kondens. Når cremen er helt afkølet, kan den piskes til en creme, der kan sprøjtes på de kolde muffins. Cremen kan være meget tynd i starten, men det skal nok blive til creme. Pas dog på med at over-piske cremen, så skiller den.
  4. Sprøjt cremen med stjernetyl og pynt evt. med pistacienødder
Del296Pin77
Bente Bager

Bente Bager

Næste indlæg
Kakao smørcreme

Kakaosmørcreme

Ingen resultater
Vis alle resultater
Bente Bager

Bente Bager

Bagenørd

Hej og velkommen til BenteBager.dk
Jeg hedder Bente Bager og står bag denne blog om diverse bagværk og lækkerier. Jeg deler opskrifter, billeder og fremgangsmåder, og du er velkommen til at læse med ♥

Følg med ❤

Følg med ❤

    The Instagram Access Token is expired, Go to the Customizer > JNews : Social, Like & View > Instagram Feed Setting, to refresh it.

Reklamelinks ❤

Naviger

  • Forside
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Brød & boller
    • Cookies & småkager
    • Desserter
    • Fødselsdag
    • Glutenfri
    • Jul
    • Kager
    • Madopskrifter
    • Smørcreme
    • Snacks
    • Sukkerfri
    • Søde sager
    • Tilbehør
  • Blog
  • Om Bente Bager
  • Kontakt
  • Shopping links

Seneste opskrifter

kransekagetårn bentebager.dk

Kransekagetårn

Vaniljekranse til sprøjtepose

Vaniljekranse til sprøjtepose

Ananaskage

Ananaskage

chokolanzapin

Chokolanzapin – en sjov gaveidé

Søg i kategorier

  • Alle opskrifter
  • Blog
  • Brød & boller
  • Cookies & småkager
  • Desserter
  • Drikkevarer
  • Drikkevarer
  • Fastelavn
  • Fødselsdag
  • Glutenfri
  • Is
  • Jul
  • Kager
  • Madopskrifter
  • Opskrifter
  • Smørcreme
  • Snacks
  • Sommer
  • Søde sager
  • Sukkerfri
  • Tilbehør

Søg i emner

boller brownie brun farin brød chokolade chokoladekage creme fraiche dessert Fastelavn fløde fondant frosting fuldkorn fuldkornshvedemel fødselsdag gær hasselnødder havregryn hvedebolle hvid chokolade jul kaffe kage kanel kokos kokosmel kransekage krymmel mandler marcipan mel mousse muffins nødder rørsukker småkage småkager smør smørcreme sommer sukker tapas uden mælk uden æg vanilje

© 2020 bentebager.dk

Ingen resultater
Vis alle resultater
  • Forside
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Brød & boller
    • Cookies & småkager
    • Desserter
    • Fødselsdag
    • Glutenfri
    • Jul
    • Kager
    • Madopskrifter
    • Smørcreme
    • Snacks
    • Sukkerfri
    • Søde sager
    • Tilbehør
  • Blog
  • Om Bente Bager
  • Kontakt
  • Shopping links

© 2020 bentebager.dk

Ingen kage uden cookies ❤
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Cookie indstillingerJeg accepterer
Cookie- og privatlivspolitik

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Altid aktiveret
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
GEM & ACCEPTÈR