BenteBager.dk
  • Forside
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Brød & boller
    • Cookies & småkager
    • Desserter
    • Fødselsdag
    • Glutenfri
    • Jul
    • Kager
    • Madopskrifter
    • Smørcreme
    • Snacks
    • Sukkerfri
    • Søde sager
    • Tilbehør
  • Blog
  • Om Bente Bager
  • Kontakt
  • Shopping links
  • Forside
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Brød & boller
    • Cookies & småkager
    • Desserter
    • Fødselsdag
    • Glutenfri
    • Jul
    • Kager
    • Madopskrifter
    • Smørcreme
    • Snacks
    • Sukkerfri
    • Søde sager
    • Tilbehør
  • Blog
  • Om Bente Bager
  • Kontakt
  • Shopping links
Ingen resultater
Vis alle resultater
BenteBager.dk
Ingen resultater
Vis alle resultater

Knækbrød

Skrevet af Bente Bager
Knækbrød

Om det er til madpakken eller som snack, så er det bare lækkert med hjemmelavet knækbrød. Det kan skæres i form eller bare som firkanter, det er helt op til dig. Vores datter var glad for hjerteformede knækbrød da hun var lille, i dag skal de helst være firkantede 🙂

5-kornsblanding kan erstattes af sesamfrø, hørfrø, solsikkekerner og græskarkerner, 1 dl af hver. Eller hvad der lige er på lager 😉

Når jeg har Hvid Hvede eller anden fuldkornshvedemel på lager, bruger jeg det for at få lidt fibre i, men almindeligt hvedemel fungerer helt fint.

Det smager rigtig godt bare som det er, men du kan selvfølgelig også bruge det til tapas i selskab med ost og frugt

Knækbrød

Ingredienser

  • 4 dl 5-kornsblanding
  • 1 dl havregryn
  • 3,5 dl hvedemel eller Hvid Hvede
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 tsk salt
  • 2 dl vand
  • 1,25 dl rapsolie

Sådan gør du

  1. Alle de tørre ingredienser blandes sammen.
    Knækbrød dej
  2. Tilsæt vand og olie, dejen er klistret
    Knækbrød dej blandet
  3. Læg en del dej på et stykke bagepapir. Læg endnu et stykke bagepapir henover, og pres dejen ud med fingrene. Det er let at fordele, og man får ikke dej på fingrene imens.
    Knækbrød dej mellem bagepapir
  4. Fjern det øverste lag papir og rids formen med en skarp kniv*, pizzahjul eller udstikker. Vær opmærksom på, at det kan være svært at lave en skarp kant, hvor der er en græskarkerne. Der er det en god ide at dele med en kniv. Overskydende dej (f.eks. kanter, der skæres rene) kan fjernes og blandes med det resterende dej, der skal på næste plade.
    Knækbrød skåret ud
  5. Bag i ovnen 15-20 min. ved 200° til kanterne er gyldne.

TIP: Der kan forberedes flere plader knækbrød, mens der er en plade i ovnen. De skal da bare glides over på en plade og i ovnen.

Del296Pin72
Bente Bager

Bente Bager

Næste indlæg
Æblestang

Æblestang

Ingen resultater
Vis alle resultater
Bente Bager

Bente Bager

Bagenørd

Hej og velkommen til BenteBager.dk
Jeg hedder Bente Bager og står bag denne blog om diverse bagværk og lækkerier. Jeg deler opskrifter, billeder og fremgangsmåder, og du er velkommen til at læse med ♥

Følg med ❤

Følg med ❤

    The Instagram Access Token is expired, Go to the Customizer > JNews : Social, Like & View > Instagram Feed Setting, to refresh it.

Reklamelinks ❤

Naviger

  • Forside
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Brød & boller
    • Cookies & småkager
    • Desserter
    • Fødselsdag
    • Glutenfri
    • Jul
    • Kager
    • Madopskrifter
    • Smørcreme
    • Snacks
    • Sukkerfri
    • Søde sager
    • Tilbehør
  • Blog
  • Om Bente Bager
  • Kontakt
  • Shopping links

Seneste opskrifter

kransekagetårn bentebager.dk

Kransekagetårn

Vaniljekranse til sprøjtepose

Vaniljekranse til sprøjtepose

Ananaskage

Ananaskage

chokolanzapin

Chokolanzapin – en sjov gaveidé

Søg i kategorier

  • Alle opskrifter
  • Blog
  • Brød & boller
  • Cookies & småkager
  • Desserter
  • Drikkevarer
  • Drikkevarer
  • Fastelavn
  • Fødselsdag
  • Glutenfri
  • Is
  • Jul
  • Kager
  • Madopskrifter
  • Opskrifter
  • Smørcreme
  • Snacks
  • Sommer
  • Søde sager
  • Sukkerfri
  • Tilbehør

Søg i emner

boller brownie brun farin brød chokolade chokoladekage creme fraiche dessert Fastelavn fløde fondant frosting fuldkorn fuldkornshvedemel fødselsdag gær hasselnødder havregryn hvedebolle hvid chokolade jul kaffe kage kanel kokos kokosmel kransekage krymmel mandler marcipan mel mousse muffins nødder rørsukker småkage småkager smør smørcreme sommer sukker tapas uden mælk uden æg vanilje

© 2020 bentebager.dk

Ingen resultater
Vis alle resultater
  • Forside
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Brød & boller
    • Cookies & småkager
    • Desserter
    • Fødselsdag
    • Glutenfri
    • Jul
    • Kager
    • Madopskrifter
    • Smørcreme
    • Snacks
    • Sukkerfri
    • Søde sager
    • Tilbehør
  • Blog
  • Om Bente Bager
  • Kontakt
  • Shopping links

© 2020 bentebager.dk

Ingen kage uden cookies ❤
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Cookie indstillingerJeg accepterer
Cookie- og privatlivspolitik

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Altid aktiveret
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
GEM & ACCEPTÈR