Cookie- og privatlivspolitik

Cookies bruges på stort set alle hjemmesider. Nogle gange er man nødt til at bruge cookies for at få hjemmesiden til at fungere rigtigt.

En cookie er en lille fil, som lægges på din computer eller smartphone. Den sørger for at genkende din computer og samle information om, hvilke sider og funktioner, der besøges med din browser. Cookies kan ikke se dit navn, din mail eller din adresse, eller hvem der bruger din computer. En cookie kan heller ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Min hjemmeside bruger cookies. Du bliver oplyst om, at siden sætter cookies, inden de sættes. Det er jeg forpligtet til, ligesom alle andre hjemmesider i EU.

Om BenteBager.dk
Min blog hedder BenteBager.dk. Hjemmesiden er https://bentebager.dk, og min e-mail er bente@bentebager.dk

Jeg bruger cookies til statistik
Første gang du lander på min blog, ser du et banner med information om cookies til statistik. Hvis du fortsætter med at bruge siden, accepterer du brugen af cookies. Hvis du helt vil undgå cookies, skal du slå cookies fra i din browser eller i indstillinger på din smartphone. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du slår cookies fra, kan du ikke bruge funktioner, hvor det er en forudsætning, at cookies er slået til, for at siden fungerer.

Hvis du trykker på OK-knappen og fortsætter med at bruge siden, sættes der en cookie til indsamling af statistik, og banneret forsvinder. Jeg bruger statistik til at gøre siden bedre. Alle oplysninger i statistikken er anonyme, og jeg kan ikke se, hvem du er.

Du kan læse mere om den danske lovgivning om cookies hos Erhvervsstyrelsen.

Persondatapolitik
Persondata er oplysninger og data, som kan spores tilbage til en specifik person. Det kan være navn, e-mail, adresse, fødselsdag eller IP-adresse.

Jeg gemmer kun persondata, som du selv har givet samtykke til, fx ved at tilmelde dig nyhedsbrevet om nye indlæg (hvor du har accepteret at modtage e-mails) eller ved at bruge kommentarfeltet eller kontaktformularen her på BenteBager.dk.

Jeg kan kun gemme de data, du indtaster som f.eks. dit navn og din email-adresse. Jeg er forpligtet til at gemme dem i henhold til EU’s GDPR-lovgivning, da jeg skal kunne bevise, at du har givet dit samtykke til, at jeg må gemme dem.

Indlejret indhold fra andre hjemmesider
Indlæg på min hjemmeside kan indeholde indlejret indhold (fx videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre hjemmesider opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis du har besøgt det andet websted. (F.eks. YouTube.)

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og er logget ind på det websted.

Hvilke persondata deler jeg med andre?
BenteBager.dk deler kun anonyme data med andre. Den statistik, der bliver indsamlet om brug af siden, er helt anonym. Jeg deler disse statistiske data med Google Analytics, og samarbejder om markedsføring af dette website med affiliate netværket Partner-ads. I den forbindelse sender vi ordrenumre og ordretotaler / leadnumre til Partner-ads som en nødvendig del af samarbejdet, så de kan beregne og betale provision til de affiliate partnere som laver markedsføring for mig. Ingen deciderede personlige oplysninger sendes til Partner-ads. Vi har givet Partner-ads lov til at opbevare og behandle de nævnte data i overenstemmelse med deres persondatapolitik.”

Gemmer jeg personfølsomme oplysninger?
Nej. Personfølsomme oplysninger er f.eks. data om dine politiske holdninger, religion, helbred eller økonomi. Jeg gemmer kun personfølsomme oplysninger efter aftale med dig, og de bliver ikke gemt eller delt med andre.

BenteBager.dk er en https-hjemmeside, som modtager og sender data via en sikker og krypteret forbindelse.Vær opmærksom på, at hvis du sender personfølsomme oplysninger via mail, kan jeg ikke garantere for sikkerheden, da mailsystemer ikke er sikre.

Jeg opdaterer løbende min cookie- og privatlivspolitik for at sikre, at den overholder markedsføringsloven og EU’s GDPR-lovgivning.
Denne side er senest opdateret den 6. juli 2020.